top of page
C6760FC3-B8E2-4897-819B-B103D937B190.jpg

Jak se stát vůdcem a tvůrcem vlastní reality? náš Adam v podcastu Athletic Longevity




S Michaleme, autorem projektu Athletic Longevity, se Adam dotýká mnoho důležitých témat a také svého osobního příběhu, kdy zachraňoval život vlastní sestry v Kolumbii.

Jednotilivé kapitoly:

#1 Pravá láska a další životní hodnoty

#2 Okamžiky transformace #3 Renesance fotbalisty

#4 Dlouhověkost, respekt a opravdový úspěch

#5 Záchranná výprava a zázraky indiánů Kogi

#6 Leadership + projekty Bezlimitu a Leadership AK47

#7 Institucionalizace a ztráta suverenity individua 


Celý rozhovor můžete

sledovat přímo na Athletic Longevity na youtube a taky na Spotify .



"Adam Komárek, byl mým dalším hostem v Athletic Longevity – podcastu o sportovní dlouhověkosti. Adama jsem poznal v rámci programu otevírání lidského potenciálu nadace Science 21, kterého jsem se účastnil. Byl jedním z programových mentorů a staral se o leadership pochody, ve kterých si účastníci měli sáhnout na skryté rezervy. Na Adamovi mě zaujala jeho transformační cesta z úzce profilovaného vrcholového sportovce do vyznavače komplexního pohybu. Zároveň i to, jak dokázal zkušenosti z této cesty přetavit do životní moudrosti, kterou nyní předává jiným a otevírá jím oči proto uvidět sami sebe v novém, zářivějším světle.

V tomto rozhovoru jsem s Adamem zkoumal principy opravdového vůdcovství, a to jakou roli mohou hrát sport a pohyb v otevírání skrytého potenciálu lidí. Probrali jsme problematiku dospívání, a to jakým výzvám čelí v dnešní době mladí lidé, které Adam mentoruje v rámci projektu Bezlimitu.net. V neposlední řádě mě Adam prozradil jak vše, co učí na kurzech, měl možnost sám vyzkoušet v praxi, v rámci vedení jeho vlastní rodiny skrz významné životní zkoušky. Například nyní čerstvě během výpravy na záchranu jeho sestry po těžkém úrazu v Kolumbijské džungli."

Michail Tsvetanov


Témata: otevírání potenciálu, transformace, transformace vědomí, jak se stát vůdcem, jak být vůdcem, jak být tvůrcem vlastního příběhu, problematika dospívání

bottom of page